Het immuunsysteem bio-energetisch optimaliseren en vitaliseren.

Een belangrijke taak om gezond te blijven en te kunnen overleven is het goed behouden en onderhouden van het immuunsysteem tegen invloeden van buiten af. Zonder een goed immuunsysteem kan het lichaam niet overleven en/of ontstaan er allerlei ongemakken. Het immuunsysteem is een verdedigingssysteem van het lichaam Als zodanig moet het instaat zijn de goede cellen van de slechte cellen te onderscheiden. Als dit proces door onjuiste productie van antilichamen fout gaat, dan ontstaat er een auto-immuun of een allergische reactie. Met uiteindelijk auto-immuunziekten. Het is in principe een cel vernietigend systeem en mag daarbij de goede van de slechte cellen onderscheiden. Als dit proces niet meer gaat zoals het behoort te gaan dan ontstaat er een onjuiste producten van antilichamen.

Het primaire doel is, het algemeen ontdoen (ontgiften) van schadelijke stoffen in en voor de cel. Zowel vanuit regulier als allopathisch standpunt ontstaan ziekten vanuit het spaak lopen van de cel functionaliteit. Bijna ieder geneesmiddel is cel gericht, bevat chemische (niet natuurlijke) substanties en vermoedelijk de reden dat medicijnen zoveel bijwerkingen hebben. Daarom is het verstandig het immuunsysteem en de cel ontgifting op een natuurlijke manier te ondersteunen.

Het ontdoen van toxische stoffen uit en cel is een dagelijkse must do. Het dagelijkse blootstellen aan milieu toxines, medicatie, vaccinaties, voedingsadditieven, pesticiden, chloride, elektromagnetische velden, Pcb’s, kwik, zware metalen enzovoort is bijna onvermijdelijk en haast onmogelijk om blootstelling te beperken.

Het ontgiften kan een langdurig en continue proces zijn. Diverse organen en het lymfatische systeem dienen voor een goede afvoer te zorgen.

** Noot: Deze globuline zijn bio-energetisch ontwikkelt om de frequenties over te dragen.

1.WAVE REPAIR COMPLEX

Samenstelling: Boswellia Serata, Kurkuma, Endothelin, Commiphora mukul, Melaleuca Alternifolia, Mentha citrata/arvenis/spicata, Mitochondrial, Omega-3, Pinus Sylvestris (dennenaald), NesHealth EI5,

Ontwikkelt om; bio-energetische ondersteuning voor de Lymfe blaas meridiaan, Lymfe, afvoer, knopen en T-lymfocyten en B-lymfocyten, lymfevaten, vocht, ogen, lever, blaas, buikvlies, bloedsomloop mergschede, zenuwstelsel, lymfatisch weefsel. Cellulaire verstoringen aan te pakken die degeneratie aan het zenuwstelsel, afvoersysteem, organen en vaatwanden aantasten door virale deeltjes die in een bepaalt patroon gerangschikt zijn. Een onjuiste productie van antilichamen. Bio-energetische antiallergisch effect. Het blokkeren van de energetische verstoring door onjuiste auto-immuunreacties. Overal waar zich een opeenhoping van giftigheid in het systeem voordoet kan het een krachtige hulp zijn in het verwerken en afvoeren daarvan.

 

2.WAVE ENT  COMPLEX

Samenstelling: Frequenties van Albies Alba, Angelica Archangel, Arlia Montana, Azadirachta Indica, Eupatorium Perfol, Galium Odoratum, Juniperus, Nicotiana Nigra, Bio-energetische protection, Sambucus Nigra, Veratrum Album, Viscum Album

 

Ontwikkelt om: bio-energetische ondersteuning van je energieveld na contact met mensen die de prik hebben gehad. Met name een gericht op het neutraliseren van spirituele effecten. Bevat een bio-energetische combinatie voor de ondersteuning om de verbinding tussen het zichtbare en het onzichtbare herstellen

3.WAVE TEST COMPLEX

Samenstelling: Frequenties van Abies Alba, Amydala Amara, Angelica Archangel, Azadirachta Indica (Neem-boom) Cynara Scolymus, Galium Odoratum, Nicotiana Tabacum, Pineal Gland, Okoubaka Aubrevillei, Propolis, Urtica, Veratrum Album

Ontwikkelt om: bio-energetische ondersteuning, DNA, Reiniging van het bloed, bescherming rondom het ondergaan van de PCR-test en het neutraliseren van de eventuele nadelige effecten daarvan. Milde zuiverende en ontgiftende werking.

4.WAVE SPIKE COMPLEX

Samenstelling: Frequencies van Alchemilla Vulgaris, Alium Cepa, Alium Sativum, Aralia Racemosa, Artemisia Absinth, Betula Album, Cardiospermum, Datura Stramonium, Juniperus, Pinus Sylvestris

(Dennenaald) Rosmarinus Officinalis, Nes Health ET8, ES3

Ontwikkelt om: bio-energetische ondersteuning na contact met mensen die de prik hebben gehad, in het bijzonder gericht op het SPIKE proteïne (shedding). Met name gericht op fysieke effecten en bekrachtiging van het hart als centrum van liefde en creatie. Connectie met het ‘spirituele’ hart

5.WAVE MONDI COMPLEX

Samenstelling: Frequencies van Achat, Amethyst, Citrin, Sonnestein, Tumalin, Datura Stramonium, Galium odoratum, Matricaria chamomilla, Mentha Piperita, Primula Veris, Pulsatilla, Rauwolfia serpentine, Rhus toxicidendron Veratum

 Ontwikkelt om: Ontdoen van de Illusionaire manipulatieve wereld. Mondiale wereld COMPLEX

Bio-energetische ondersteuning van de aangeboren wijsheid van het lichaam om stabiliteit te kunnen herstellen. Negatieve energieën uit het nu en het verleden worden geneutraliseerd. Waarbij het energetische lichaam zich stabiliseert. Het verlaten van de verdwaalwegen en kijken naar het heden in plaats van het verleden. Je ontwikkelen om de stabiliteit te herstellen.

6.WAVE IMMUUN COMPLEX

Samenstelling; Frequenties van Amrit, Astragalus, Aswaghanda, Cats Claw, Cinnamon, Clove, Eucalyptus, Geranium Mulcata, Helichrysium, Lemongrass, Melisse, Rosemarijn, Sambuca Nigra, Vit C, Vit D, Vit K, Zink, Glutathion, Nes Health EI5

Ontwikkelt om: bio-energetische ondersteuning van bovenstaande op frequentie niveau daar waar het lichaam het nodig heeft en oppakt. Om de afweer tegen infecties te versterken

Wave complexen met elk ongeveer 40 globulines om onder de tong te laten smelten.

Zes weken lang elke dag  8 korrels onder de tong laten smelten. Daarna twee dagen rust nemen. En dan de volgende Wave complex starten en het geheel herhalen. Drink veel water erbij!

** Noot: Deze globuline zijn bio-energetisch ontwikkelt om de frequenties over te dragen.

Welke vraag jij ook hebt. We gaan hier samen naar kijken.

Heb jij lichamelijke ongemakken zoals eczeem, psorisias, dermatitis, migriane, darmklachten, vermoeidheid, menstruatieklachten of spierproblemen. Laten we hier dan samen naar gaan kijken om er op een simpele natuurlijke manier vanaf te komen.

Leer van mijn jarenlange kennis en ontdek in de online omgeving hoe jezelf heel veel kan doen. In mijn praktijk help ik je graag persoonlijk verder. Ontdek hoe vitaliteit ook kan zijn.

Dat was drie maal een diagnose. Artrose door de huisarts, reuma & jicht in het ziekenhuis nog zonder bloedonderzoek en meteen met meegeven van Diclofenac en Prednison, waar ik eigenlijk geen zin in had. Bijzonder dat ik met een natuurlijke behandeling zes weken later van mijn klachten af was. LEES OOK DIT BLOG

Alexander

Jicht

Ingrid gaf mij voor mijn zware hartoperatie de juiste voedingsadviezen en supplementen. Waardoor ik heel rustig en goed voorbereid de operatie in ben gegaan. De artsen waren erg verrast door het snelle herstel daarna. Dankzij  haar behandeling, is mijn herstel zeer snel gegaan. 

Henriette

Operatie

20 jaar geleden ben ik aan een hernia geopereerd. Helaas… de klachten waren daarna niet weg. Na 15 jaar kwam ik in de praktijk en heeft de behandelingen van de Bemer mat  in combinatie met  lichttherapie mij bijzonder goed geholpen. Ik loop en tennis weer volop.
    
Jacco

Hernia

Wat een toffe benadering van gezondheid. Met zoveel expertise en wijsheid, liefdevolle aandacht ben ik nu veel vitaler en rustiger in mijn hoofd. En dat zonder ritalin. De natuurlijke vervangers gebruik ik nog steeds. Dank je wel. Dit had ik zonder jou niet kunnen bereiken. Vier behandelingen en zo simpel.                     
Sandra

PTSS

Door mijn Chronische Aandoeningen & vele giftige Medicatie. Kwam ik bij Ingrid terecht.

Ingrid is een zeer wijze, goede en lieve deskundige natuurkundige specialist, als het gaat om Gezondheid & Immuunsysteem, op een natuurlijke wijze te verbeteren.

Dankzij mijn behandelingen bij haar, haar advies en de Kennismaking met Kangenwater en de Frequentie Device. Zijn mijn klachten enorm verminderd. Gebruik nu 3 kwart minder medicatie. Het gaat veel beter met de Diabetes! 

Hoef geen Insulinepomp meer.

En mijn Immuunsysteem is ook enorm verbeterd.  Tevens ben ik ook eindelijk van heel veel gewichtstoename afgekomen.
Veroorzaakt door Prednison, net als de Diabetes. Wat misschien ook niet onbelangrijk is, is dat ik een zogenaamde Risicogroep ben. Iedereen om mij heen heeft Covid, gehad en ik nog nooit!

Terwijl mijn Internist me het worstcasescenario had gegeven.

Door alle bovengenoemde dingen en verandering van denkwijze.
Voel ik me zoveel beter en sterker!

Bedankt Lieve Ingrid.

Rosanne Vreeswijk

Dit consult is zowel helend als helpend.. in mijn zoektocht naar mezelf en perspectief in mijn leven is mijn vraag heel vaak, hoe dan? Ingrid legde alles bloot, gaf richting en duidelijkheid. Hoewel het eng is om stappen te zetten puur afgaand op wat een therapeut zegt. Dank je wel Ingrid! een aanrader!                                                                

Suzanne

Darmklachten

De neuroloog deed verschillende onderzoeken en zei; “dat er geen aanwijsbare oorzaken zijn voor mijn klachten”.  Ik heb contact opgenomen met Ingrid en zij heeft mij van mijn klachten afgeholpen. Al weet ik niet hoe, dat ging met de TimeWaver, maar de klachten waren weg.

Een prednison stootkuur heeft mijn brein platgelegd waardoor de spanning verdween die wat ontstaan door een verkeerde oogmeting en daardoor een verkeerde bril.

Dat heb ik meerdere maken verletd in het ZH. Maar dat kon niet volgens de arts en gaf prednison. Je hebt een klacht en daar zijn medicijnen voor.

Ik ben daarna weer zes uur op de EH (eerste Hulp) geweest omdat de pijn ondragelijk werd. Mijn hartslag ging raar doen en de artsen vonden het zeer verontrustend.

Ik nam contact op omdat ik bij Ingrid de training heb gevolgd en wist dat zij mij kon helpen.

Super dank Ingrid

Maarten Ruisch

Hooffdpijn, Bewust-zijn coach