Met de TimeWaver maken we analyses en optimalisatie plannen gebruik makende van de   informatievelden van de mensen en haar structuren.  Met als doel TimeWaver om inzichten te krijgen mogelijke verbanden en achtergronden van ziekten, aandoeningen, emotionele issues en verstoringen in het informatieveld. Deze uitslagen te analyseren en vervolgens weer in balans te brengen met nieuwe informatiepatronen. De TimeWaver is door ontwikkelt en door de door natuurkundige Marcus Schmieke in een nieuwe moderne frequentiedatabase gezet om er makkelijker mee te kunnen werken.

Balanceren tot op het diepste niveau

De bijzondere eigenschap van de TimeWaver is om de onzichtbare invloeden die ons op alle gebieden van het leven beïnvloeden te analyseren en op alle niveaus in evenwicht te brengen: Dit kan op lichamelijk, geestelijk, energetisch, karmisch en universeel niveau. Zowel voor jou persoonlijk als voor je bedrijf.

De mens als geheel

TimeWaver werkt op vele niveaus die in de mens als geheel te onderscheiden zijn. Daarbij houdt TimeWaver niet alleen rekening met de gevonden correlaties met het lichaam in het informatieveld, maar ook met de energie- en informatieniveaus. Deze zijn voor ons nauw met elkaar verbonden en werken idealiter samen, zo wil TimeWaver de mens als geheel begrijpen.

Aanvullende deel analyses

  • homeopatische middelen
  • vitaminen & mineralen
  • karmische stukken
  • energetische blokkades
  • spirituele verhogingen & 5D

Aanvullende deel analyses

  • microbe & pathogene
  • house & living
  • meridianen
  • spagyrische middelen
  • ontstoringen

Aanvullende deel analyses

Dat was drie maal een diagnose. Artrose door de huisarts, reuma & jicht in het ziekenhuis nog zonder bloedonderzoek en meteen met meegeven van Diclofenac en Prednison, waar ik eigenlijk geen zin in had. Bijzonder dat ik met een natuurlijke behandeling zes weken later van mijn klachten af was. LEES OOK DIT BLOG

Alexander

Jicht

Ingrid gaf mij voor mijn zware hartoperatie de juiste voedingsadviezen en supplementen. Waardoor ik heel rustig en goed voorbereid de operatie in ben gegaan. De artsen waren erg verrast door het snelle herstel daarna. Dankzij  haar behandeling, is mijn herstel zeer snel gegaan. 

Henriette

Operatie

20 jaar geleden ben ik aan een hernia geopereerd. Helaas… de klachten waren daarna niet weg. Na 15 jaar kwam ik in de praktijk en heeft de behandelingen van de Bemer mat  in combinatie met  lichttherapie mij bijzonder goed geholpen. Ik loop en tennis weer volop.
    
Jacco

Hernia

Wat een toffe benadering van gezondheid. Met zoveel expertise en wijsheid, liefdevolle aandacht ben ik nu veel vitaler en rustiger in mijn hoofd. En dat zonder ritalin. De natuurlijke vervangers gebruik ik nog steeds. Dank je wel. Dit had ik zonder jou niet kunnen bereiken. Vier behandelingen en zo simpel.                     
Sandra

PTSS

Door mijn Chronische Aandoeningen & vele giftige Medicatie. Kwam ik bij Ingrid terecht.

Ingrid is een zeer wijze, goede en lieve deskundige natuurkundige specialist, als het gaat om Gezondheid & Immuunsysteem, op een natuurlijke wijze te verbeteren.

Dankzij mijn behandelingen bij haar, haar advies en de Kennismaking met Kangenwater en de Frequentie Device. Zijn mijn klachten enorm verminderd. Gebruik nu 3 kwart minder medicatie. Het gaat veel beter met de Diabetes! 

Hoef geen Insulinepomp meer.

En mijn Immuunsysteem is ook enorm verbeterd.  Tevens ben ik ook eindelijk van heel veel gewichtstoename afgekomen.
Veroorzaakt door Prednison, net als de Diabetes. Wat misschien ook niet onbelangrijk is, is dat ik een zogenaamde Risicogroep ben. Iedereen om mij heen heeft Covid, gehad en ik nog nooit!

Terwijl mijn Internist me het worstcasescenario had gegeven.

Door alle bovengenoemde dingen en verandering van denkwijze.
Voel ik me zoveel beter en sterker!

Bedankt Lieve Ingrid.

Rosanne Vreeswijk

Dit consult is zowel helend als helpend.. in mijn zoektocht naar mezelf en perspectief in mijn leven is mijn vraag heel vaak, hoe dan? Ingrid legde alles bloot, gaf richting en duidelijkheid. Hoewel het eng is om stappen te zetten puur afgaand op wat een therapeut zegt. Dank je wel Ingrid! een aanrader!                                                                

Suzanne

Darmklachten

De neuroloog deed verschillende onderzoeken en zei; “dat er geen aanwijsbare oorzaken zijn voor mijn klachten”.  Ik heb contact opgenomen met Ingrid en zij heeft mij van mijn klachten afgeholpen. Al weet ik niet hoe, dat ging met de TimeWaver, maar de klachten waren weg.

Een prednison stootkuur heeft mijn brein platgelegd waardoor de spanning verdween die wat ontstaan door een verkeerde oogmeting en daardoor een verkeerde bril.

Dat heb ik meerdere maken verletd in het ZH. Maar dat kon niet volgens de arts en gaf prednison. Je hebt een klacht en daar zijn medicijnen voor.

Ik ben daarna weer zes uur op de EH (eerste Hulp) geweest omdat de pijn ondragelijk werd. Mijn hartslag ging raar doen en de artsen vonden het zeer verontrustend.

Ik nam contact op omdat ik bij Ingrid de training heb gevolgd en wist dat zij mij kon helpen.

Super dank Ingrid

Maarten Ruisch

Hooffdpijn, Bewust-zijn coach

 

Afzegging, dat kan natuurlijk gebeuren, maar kan alleen kostelooss uiterlijk 24 uur van te voren.  Anders worden de kosten voor de besproken tijd in rekening gebracht.