Graag werk ik met je samen om de kennis zo optimaal te delen en door te kunnen geven. Om dit zuiver en gemakkelijk te doen is er en een samenwerking met het platform: Affiliate Daysicon

Daysicon heeft een partner Affiliate programma.

Dat houdt in dat als u een samenwerking wilt aangaan met de Frequentie Academie Online en een aanbevelings Fee elke maand wilt ontvangen als extra inkomen, dan is dat mogelijk?

Elke aanbeveling voor een online cursus of de Online Bibliotheek wordt beloont.

Lijkt je dit wat?

Wordt dan nu partner van de Frequentie Academie Online en verdien geld met je eigen  website door aanbevelingen te doen! Dat kan nu heel gemakkelijk en snel via ons affiliate programma!

Meld u aan voor ons partnerprogramma en verdien tot 14% commissie per verkochte training! Dit kan voor een leuk inkomen zorgen en kan zeer snel oplopen. Plaats een banner of tekstlink van Frequentie Academie Online gebruik uw persoonlijke link en begin direct met geld verdienen.

Om dit mogelijk te kunnen maken werkt de Frequentie Academie Online samen met het toonaangevende affiliate marketing netwerk: Daisycon. Dit affiliate netwerk zorgt ervoor dat uw geld wordt uitgekeerd en daarnaast staan ze altijd klaar om u te helpen.

Hoe werkt het nu precies?

U kunt zich registeren als “aanbeveler”  (Daisycon noemt dit Publisher) bij ons affiliate partnerprogramma. Wanneer u zich geregistreerd heeft met uw website, kunt u zich aanmelden voor de campagne van Frequentie Academie Online.

Na goedkeuring van het aanmelden (uw website wordt gecontroleerd op kwaliteit en relevantie) kunt u het promotiemateriaal gebruiken dat door ons wordt aangeboden via Daisycon.

U verdient tot 14% commissie wanneer een bezoeker via de door u geplaatste promotiematerialen op de website van Frequentie Academie Online terecht komt en een bestelling plaatst. Makkelijker kan niet!

Meld u aan als affiliate partner:

  • Stap 1: Meld u aan via daisycon.com.
  • Stap 2: Na aanmelding op Daisycon moet u zich aanmelden voor de campagne van
  • Frequentie Academe Online
  • Stap 3: Frequentie Academie Online keurt uw aanmelding goed. Zodra u als partner bij Frequentie Academie Online bent geaccepteerd kunt u kant en klare banners of tekstlinks selecteren en plaatsen. De persoonlijke links daarvoor krijgt u via Daisycon.com. Gemakkelijk en snel!
  • Stap 4: De samenwerking tussen u en Frequentie Academie Online is een feit. Wanneer één van uw bezoekers via uw site iets bij Frequentie Academie Online bestelt, ontvangt u automatisch commissie. Affiliate-netwerk Daisycon draagt vervolgens zorg voor de uitbetaling van het totale commissiebedrag.

Vragen en antwoorden:

Mag ik naast een banner ook direct linken naar producten op uw website?

Ja dat mag. U mag zelfs ons hele assortiment of een deel van onze producten op uw eigen website zetten. Volledig naar eigen wens. Wanneer klanten bij u op het product klikken en bij ons een aankoop doen, dan ontvang u tot 14% van het verkoopbedrag. U hoeft hier verder niets voor te doen. Ons gehele assortiment is beschikbaar als XML-feed en wordt regelmatig  geüpdatet!

Zit ik vast aan een contract?

Nee, u kunt onze samenwerking op elk gewenst moment opzeggen. De samenwerking stopt dan direct. U kunt ook gewoon de banner(s) van uw website verwijderen en de samenwerking stopt dan ook automatisch. De samenwerking is voor u geen verplichting.

Zit er echt geen addertje onder het gras?

Nee, absoluut niet. Daisycon en Frequentie Academie Online zijn professionele, toonaangevende bedrijven. Bestellingen gedaan bij Frequentie Academie Online worden zeer nauwkeurig geregistreerd (persoonlijke klantgegevens worden om privacy redenen niet getoond) en zijn altijd voor u inzichtelijk en controleerbaar. De commissie tot 14% over de totale omzet wordt elke maand op een vaste dag aan u overgemaakt. De exacte datum is afhankelijk van uw registratie bij Daisycon en hier hebben wij verder geen invloed op. Wij zorgen in ieder geval voor een snelle verwerking van onze kant, rekening houdend met een maand. 

Komt elke website in aanmerking?

Nee, Frequentie Academie Online behoudt zich het recht voor om partners te weigeren.

Is dit een uniek concept?

Nee, zeker niet. Bekende webwinkels, warenhuizen en zelfs ook ’s werelds grootste internet retailer Amazon.com maken gebruik van dit principe en concept.

Kost het geld?

Inschrijven als publisher, dus als aanbeveler kost geen geld.

 

Succes met promoten!