IK ben Ingrid Kersten en werk al jaren als succesvol complementaire zorgverlener vanuit de visie van de bio-energetische, biofysische, integrale en holistische mogelijkheden.

Met vele opleidingen en jarenlange praktijkervaring, heb ik een breed zicht op het weer in balans brengen van lichaam, ziel en geest. 

 

Na een welvarende carrière van 15 jaar bij een groot, nog steeds bestaand, Telecom bedrijf, ben ik door belemmeringen in mijn gezondheid terecht gekomen bij een behandelaarster, welke daarna mijn grote leermeesteres is geworden. Vanuit haar behandelingen verbeterde mijn gezondheid aanzienlijk. Volgende de reguliere geneeskunde was het voor mij / ons onmogelijk om kinderen te krijgen om diverse redenen die de artsen aangaven. Nu jaren later zijn mijn zoon en twee dochters inmiddels jong volwassenen.

Mijn tocht in een andere manier van heelkunde, genezing, levensstijl is toen begonnen. Naast mijn baan en mijn rol als moeder, dook ik de boeken in en volgde ik vele studies. Mijn drang en innerlijke gevoel naar; “dit moet en kan toch ook anders” was zo groot. Dat ik niet meer te stoppen was.

Tijdens mijn derde zwangerschap kwam de vierde inkrimp ronde van de organisatie en heb ik dankbaar de gouden handdruk aangenomen. Na de geboorte van mijn jongste dochter, inmiddels 19 jaar geleden, heb ik mijn eigen praktijk gestart in de voedingsleer, en orthomoleculaire geneeskunde aangevuld met Kinesiologie.

Negen jaar studie en praktijkervaring volgde. Vele dankbare cliënten op weg geholpen. Gewoon omdat het ook anders kan. Totdat ik een arts leerde kennen die vragen stelde zo in de vorm van; En wie stuurt die biochemie dan aan?

Waar komt die informatie dan vandaan? Wat als er nu meer is dan biochemische en scheikundige pathways. Wat als onze genen nou niet verantwoordelijk zijn voor wie we zijn.

 

Ik kreeg letterlijk en figuurlijk een grote schop onder mijn kont om verder te denken dan wat ik geleerd had en uit de wetenschap te stappen. De wetenschap weet niet alles en zij die de onderzoeken doen zijn niet altijd onafhankelijk van de product aanbieder.

Welkom in de wereld van de kwantumfysica, kwantumheling en kwantum geneeskunde. Het nieuwe tijdperk van energie, informatie en frequenties. Die de biochemie aanvullen of aansturen.

Nu weer negen jaar later heb ik intussen twee persoonlijke ervaringen gehad waarin de reguliere geneeskunde dat wilde doen wat mij niet aanstond. Dit verhaal mag en kan je later lezen op mijn blog. Als het klaar is zal ik het erop zetten.

 

 

 

Januari 2018 ben ik van achter aangereden door een auto. Dit resulteerde in een door de neuroloog geconstateerde whiplash categorie 3. Door een simpel ongeluk op de weg, lag mijn leven van het één op het andere moment in puin.

Aangezien we in deze oude maatschappij nog steeds uitgaan van protocollen en nog zoveel niet weten, werd ik behandelingen ingedrukt, die mij eerder schade toebrachten dan werkelijk herstel.

Gelukkig vanuit mijn eigen vak gezien en mijn dierbare collega’s op dit vlak, heb ik mijzelf voor een groot deel weer op de been kunnen krijgen.

Ik ben zelf door dit ongeluk door een enorme persoonlijke groei heen gegaan en heb er vele skills bij geleerd.
Aan elk nadeel zit namelijk ook altijd een voordeel. Zo werken de natuurwetten nou eenmaal.

Wat ik wederom geleerd heb in deze periode, is dat het om mijn leven, mijn lichaam en mijn gezondheid gaat en dat ik daar mijn eigen verantwoordelijkheid voor neem en het niet uit handen geef aan externe mensen welke titel zij ook bezitten.

 

 

Nu is het tijd om deze informatie des te meer uit te dragen aan iedereen, die op het kruispunt staat om uit de huidige gedachtengang te stappen en het nieuwe tijdperk van denken, doen en ervaren in te stappen. Het tijdperk van frequenties, informatie, energie in combinatie met de biochemie, fysiologie en pathologie. Een totale integrale aanpak van helen, genezen en leven.

IK BEN  IK

&

WIE BEN JIJ?