Ik heb twee type water ionisatie, filter machines van het merk Enagic in de verhuur. In de volksmond wordt dit Kangen water genoemd. Zowel de Leveluk SD501 als de Leveluk K8 van Enagic zijn thuis uit te proberen. Dit is handig als je de gehele Kangen water machine thuis goed wilt uit proberen alvorens tot een mogelijke koop over te gaan. De Leveluk SD501 en de Leveluk K8 maken fantastisch water en dezelfde pH-waarde. De verschillen vind je bij de beschrijving. En natuurlijk hoor krijg je een goede uitleg en begeleiding tijdens het gebruik. En bij aankoop het ik een zeer leuke verassing voor je.

Enagic Leveluk SD501

De Enagic Leveluk SD501 is uiterst gebruiksvriendelijk, dankzij een groot LCD-scherm en duidelijke gesproken aanwijzingen.

Met één druk op de knop heeft u toegang tot elk van de 5 waters die u kiest. De machine bevestigt het gekozen water met een aangename stem, en in enkele ogenblikken genereert de machine gezond, geïoniseerd water via een flexibele buis.

Sterk Kangen Water, Kangen Water®, Neutraal Water, Schoonheidswater, en Sterk Zuur Water.

De SD501 is de beste machine in zijn klasse, met de hoogste kwaliteit ingebouwde elektrolysekamer op de markt.

 

Elektrode platen: 7
Plaat grootte: (mm) 135 x 75

Negatieve ORP: (mV) -631
pH Bereik: 2.5 – 11.5

Genereert: 5 soorten water
Wattage: (W) 230
Totaal gewicht: (kg) 5
Afmetingen WHD: (mm) 264 x 338 x 171

Productiesnelheid: (l/min) Kangen Water®: 4.5 – 7.6
Zuur water: 1.5 – 2.6
Sterk Zuur Water: 0.6 – 1.1

Gebruiksgemak: Volledig automatisch, zeer eenvoudig te bedienen

Talen: 1

Garantie: (jaren) 5

De Leveluk SD501 heeft een éénmalig aankoop investering in uw gezondheid van 4235,- euro incl. btw en gratis verzending.

Maar kan ook gekocht worden met een éenmalig aankoop aanbetaling en een afbetaling in termijnen. Vraag via de info knop meer informatie daarover op.

Enagic Leveluk K8

De Enagic Leveluk K8 (Kangen 8) is Enagic’s meest krachtige antioxidant machine – met 8 platina gedompelde titanium platen voor verbeterde water ionisatie en verhoogde antioxidant productie.

U kunt in elk land genieten van deze Kangen Water® machine, dankzij de wereldwijde multi-voltage voeding en verwisselbare stekker (apart verkrijgbaar).

Als u op zoek bent naar een krachtige en veelzijdige machine met veel gebruiksvriendelijke en energiebesparende automatische functies, dan is de K8 iets voor u.

Onderstaand de extra voordelen van de K8

Elektrodeplaten: 8
Plaatgrootte: (mm) 135 x 75

Negatieve ORP: (mV) -722
pH-bereik: 2,5 – 11,5

Genereert: 5 soorten water
Wattage: (W) 230
Totaal gewicht: (kg) 5

Afmetingen WHD: (mm) 279 x 345 x 147
Productiesnelheid: (l/min) Kangen

Water®: 4.5 – 7.6
Zuur water: 1.5 – 2.6
Sterk Zuur Water: 0.6 – 1.1

Gebruiksgemak: Volledig automatisch, zeer eenvoudig te bedienen

Talen: 8
Garantie: (jaren) 5

De Leveluk K8 heeft een éénmalig aankoop investering in uw gezondheid van 5082,- euro incl. btw en gratis verzending.

Maar kan ook gekocht worden met een éenmalig aankoop aanbetaling en een afbetaling in termijnen. Vraag via de info knop meer informatie daarover op.

Plug & Play Geen gedoe meer met schakelaars! Steek gewoon de stekker in het stopcontact en begin met het genereren van water.

 

Automatische reiniging
Water loopt 10 seconden weg na 10 minuten gebruik

Slimme filtertechnologie
Laat uw machine u vertellen wanneer het tijd is om filters te vervangen

Automatisch aan/uit
De slimme Kangen® schakelt zichzelf uit om energie te besparen.

Spreekt ACHT talen!
Display en audio in 8 talen: Japans, Engels, Frans, Duits, Chinees, Italiaans, Spaans en Portugees.

“Toen ik eenmaal begon met het drinken van dit water, wist ik niet dat mijn migraine zo gemakkelijk kon verdwijnen. Omdat ik er nog niet klaar voor was om zelf een machine aan te schaffen, stopte ik met het drinken van Kangen water. Helaas kwam mijn migraine weer terug. En toen, ja… toen ging ik toch echt overstag.”

Linda

Orthomoleculair therapeut

“Ik heb een Kangen watermachine staan, de K8. Maar ik dronk er toch te weinig van. Totdat ik, in combinatie met therapie en supplementen, erop werd gewezen dat ik veel sneller van mijn jicht af kon zijn als ik 2 liter Kangen water per dag zou drinken. Een levend bloedanalyse moest bewijzen dat het zo werkte, en 2 maanden later was ik van mijn jicht af.”

Alexander

Jicht