We gaan informatie delen over onze praktijkervaringen. Op een natuurlijke manier omgaan met je gezondheid. Gewoon omdat het anders kan!

Reguliere gezondheidszorg en de al eeuwenoude natuurgeneeskunde samen laten werken. Acute zorg en monitoring hebben we net zo hard nodig als zorg, die op een dieper niveau herstelt om tot genezing en balans te komen. 
Laten we elkaar aanvullen en vrij zijn in de keuze, die we maken. 

Hier worden artikelen geplaatst. Wil je op de hoogte gehouden worden vul dan het contactformulier in. Klik hier!

Natuurlijke ontstekingsremmers!

Natuurlijke ontstekingen remmen..dat kan echt wel! Als je maar weet hoe. Wij hebben daar al veel ervaring mee opgedaan bij heel veel gezondheidsproblemen met laag-gradige ontstekingen.

Hallo. Hoe doe je dat toch?

Hallo......hoe doe je dat toch? Die geweldige resultaten behalen …was de tekst van een mail die ik kreeg van een onbekende collega therapeut.Ze schrijft. Ik behandel al jaren diverse huidklachten en geef de mensen veel supplement mee. Maar ik heb helaas niet het...

Gij die de ziekten overwint!

Kurkuma (of curcuma longa) staat bekend om zijn therapeutische eigenschappen en gezondheidsvoordelen. Kurkuma, oorspronkelijk afkomstig uit India, wordt al meer dan 4.500 jaar gedocumenteerd in de gastronomie, en al meer dan 2.500 jaar als basis ingrediënt van vele...

YOGA en de inzichten in SCHOON DRINKWATER

Sat Kirtan, voor de Yoga het belang van schoondrinkwater bij de Yogalessen groot. Na mijn reis ontdekte ik ook het grote belang van alkalische, micro geclusterd, gefilterd water voor mijn eigen gezondheid.

Dreamplanner

Dreamplanner, schrijf alles op wat er in je hoofd opkomt. Leer makkelijker plannen en het terug lezen. Kom je eigen afspraken. Leef je dromen en plan ze stap voor stap.

Jicht…..hoe kom ik daar van af?

Jicht, het is zo pijnlijk, Maar kan zo makkelijk zonder medicijnen, zoals prednison, corticosteroïden of diclofenac, behandelt worden. Als je maar weet hoe en precies opvolgt wat er mag gebeuren!
Lees in dit artikel hoe Alexander dat deed.

Gefilterd Alkalisch Geïoniseerd water

Waar vind ik goede informatie over alkalische- geïoniseerd water. Hoe kom ik aan de beste waterfilter die er is?
Wil je ook weten waarom wij zulke goede resultaten hebben met gezondheidsklachten?

Hoe kom ik van mijn jeukende huid af?

Hoe kom ik van mijn jeuk af. Natuurlijke crème gebruiken in plaats van corticosteroïden zalf. Hoe pak je jeuk aan op een natuurlijke manier?

Dankbaarheid

Dankbaar voor een goede gezondheid Voor dat je begint te lezen, of op mijn website op onderzoek uitgaat, in de Frequentie Academie Online een training gaat volgen, mag je weten dat ik ongelofelijk dankbaar ben voor mijn leven, de wijze lessen en de mensen waarvan ik...

Gefilterd Alkalisch Geïoniseerd water

Waar vind ik goede informatie over alkalische- geïoniseerd water. Hoe kom ik aan de beste waterfilter die er is?
Wil je ook weten waarom wij zulke goede resultaten hebben met gezondheidsklachten?

Hallo. Hoe doe je dat toch?

Hallo......hoe doe je dat toch? Die geweldige resultaten behalen …was de tekst van een mail die ik kreeg van een onbekende collega therapeut.Ze schrijft. Ik behandel al jaren diverse huidklachten en geef de mensen veel supplement mee. Maar ik heb helaas niet het...

Gij die de ziekten overwint!

Kurkuma (of curcuma longa) staat bekend om zijn therapeutische eigenschappen en gezondheidsvoordelen. Kurkuma, oorspronkelijk afkomstig uit India, wordt al meer dan 4.500 jaar gedocumenteerd in de gastronomie, en al meer dan 2.500 jaar als basis ingrediënt van vele...

YOGA en de inzichten in SCHOON DRINKWATER

Sat Kirtan, voor de Yoga het belang van schoondrinkwater bij de Yogalessen groot. Na mijn reis ontdekte ik ook het grote belang van alkalische, micro geclusterd, gefilterd water voor mijn eigen gezondheid.

Dreamplanner

Dreamplanner, schrijf alles op wat er in je hoofd opkomt. Leer makkelijker plannen en het terug lezen. Kom je eigen afspraken. Leef je dromen en plan ze stap voor stap.

Jicht…..hoe kom ik daar van af?

Jicht, het is zo pijnlijk, Maar kan zo makkelijk zonder medicijnen, zoals prednison, corticosteroïden of diclofenac, behandelt worden. Als je maar weet hoe en precies opvolgt wat er mag gebeuren!
Lees in dit artikel hoe Alexander dat deed.

Natuurlijke ontstekingsremmers!

Natuurlijke ontstekingen remmen..dat kan echt wel! Als je maar weet hoe. Wij hebben daar al veel ervaring mee opgedaan bij heel veel gezondheidsproblemen met laag-gradige ontstekingen.

Gefilterd Alkalisch Geïoniseerd water

Waar vind ik goede informatie over alkalische- geïoniseerd water. Hoe kom ik aan de beste waterfilter die er is?
Wil je ook weten waarom wij zulke goede resultaten hebben met gezondheidsklachten?

Dankbaarheid

Dankbaar voor een goede gezondheid Voor dat je begint te lezen, of op mijn website op onderzoek uitgaat, in de Frequentie Academie Online een training gaat volgen, mag je weten dat ik ongelofelijk dankbaar ben voor mijn leven, de wijze lessen en de mensen waarvan ik...

Hoe kom ik van mijn jeukende huid af?

Die eeuwige jeuk. Hoe kom ik daar vanaf. Of je het nu eczeem, dermatitis, psoriasis, netelroos, galbulten of wat dan ook noemt. Het jeukt en daar wordt ik gek van. Jeuk, kriebel, zwellingen en een hele rode huid, vooral in de zomer echt heel vervelend. Vooral als je...

Natuurlijke ontstekingsremmers!

Natuurlijke ontstekingen remmen..dat kan echt wel! Als je maar weet hoe. Wij hebben daar al veel ervaring mee opgedaan bij heel veel gezondheidsproblemen met laag-gradige ontstekingen.

Hallo. Hoe doe je dat toch?

Hallo......hoe doe je dat toch? Die geweldige resultaten behalen …was de tekst van een mail die ik kreeg van een onbekende collega therapeut.Ze schrijft. Ik behandel al jaren diverse huidklachten en geef de mensen veel supplement mee. Maar ik heb helaas niet het...

Gij die de ziekten overwint!

Kurkuma (of curcuma longa) staat bekend om zijn therapeutische eigenschappen en gezondheidsvoordelen. Kurkuma, oorspronkelijk afkomstig uit India, wordt al meer dan 4.500 jaar gedocumenteerd in de gastronomie, en al meer dan 2.500 jaar als basis ingrediënt van vele...

YOGA en de inzichten in SCHOON DRINKWATER

Sat Kirtan, voor de Yoga het belang van schoondrinkwater bij de Yogalessen groot. Na mijn reis ontdekte ik ook het grote belang van alkalische, micro geclusterd, gefilterd water voor mijn eigen gezondheid.

Dreamplanner

Dreamplanner, schrijf alles op wat er in je hoofd opkomt. Leer makkelijker plannen en het terug lezen. Kom je eigen afspraken. Leef je dromen en plan ze stap voor stap.

Jicht…..hoe kom ik daar van af?

Jicht, het is zo pijnlijk, Maar kan zo makkelijk zonder medicijnen, zoals prednison, corticosteroïden of diclofenac, behandelt worden. Als je maar weet hoe en precies opvolgt wat er mag gebeuren!
Lees in dit artikel hoe Alexander dat deed.

Gefilterd Alkalisch Geïoniseerd water

Waar vind ik goede informatie over alkalische- geïoniseerd water. Hoe kom ik aan de beste waterfilter die er is?
Wil je ook weten waarom wij zulke goede resultaten hebben met gezondheidsklachten?

Hoe kom ik van mijn jeukende huid af?

Hoe kom ik van mijn jeuk af. Natuurlijke crème gebruiken in plaats van corticosteroïden zalf. Hoe pak je jeuk aan op een natuurlijke manier?

Dankbaarheid

Dankbaar voor een goede gezondheid Voor dat je begint te lezen, of op mijn website op onderzoek uitgaat, in de Frequentie Academie Online een training gaat volgen, mag je weten dat ik ongelofelijk dankbaar ben voor mijn leven, de wijze lessen en de mensen waarvan ik...

Dreamplanner

Dreamplanner, schrijf alles op wat er in je hoofd opkomt. Leer makkelijker plannen en het terug lezen. Kom je eigen afspraken. Leef je dromen en plan ze stap voor stap.

Dankbaarheid

Dankbaar voor een goede gezondheid Voor dat je begint te lezen, of op mijn website op onderzoek uitgaat, in de Frequentie Academie Online een training gaat volgen, mag je weten dat ik ongelofelijk dankbaar ben voor mijn leven, de wijze lessen en de mensen waarvan ik...