Schoon, heilzaam drinkwater

 

Kangen water mogelijkheden

De vele mogelijkheden met een Kangen water machine

Je kan zo veel meer dan alleen water drinken Kangen betekent "terugkeer naar de oorsprong" in het Japans.  Kangen Water® is ERW water (elektrolyse reduced water) met de mogelijkheid om een hoge alkalische waarde te tappen uit de machine. Dit wordt geproduceerd door...

Gefilterd Alkalisch Geïoniseerd water

Waar vind ik goede informatie over alkalische- geïoniseerd water. Hoe kom ik aan de beste waterfilter die er is?
Wil je ook weten waarom wij zulke goede resultaten hebben met gezondheidsklachten?

Wat artsen zeggen.

Het “beste drinkwater” volgens veel artsen

Het beste drinkwater, volgens veel artsen. Een kleine greep uit wat zei zeggen over Kangenwater. Is medisch gecertificeerd en wetenschappelijk bewezen Wordt al sinds 1970 gebruikt in Japan Wordt gebruikt in honderden ziekenhuizen en zorginstellingen Heeft een zeer...

Succes verhalen Kangen water training

Schoon drink water en de mogelijkheden

Chequelist: Hoe verzuurd ben ik?

Chequelist; Hoe verzuurd ben ik?

Verzuring; één van de mede oorzaken. In de basis van het ontstaan van ziekten zien we verschillende oorzaken. Dehydratie Verzuring Oxidatie Lichaamsvreemde stoffen Voedingstekorten Mindset Omgevingsfactoren Het zijn dus niet de symptomen die de klachten veroorzaken....

Chequelist; Hoe verzuurd ben ik?

In de basis van het ontstaan van ziekten zien we verschillende oorzaken. Dehydratie Verzuring Oxidatie Lichaamsvreemde stoffen Voedingstekorten Mindset Omgevingsfactoren Het zijn dus niet de symptomen die de klachten veroorzaken. Symptomen geven een klacht aan, niet de...

Alkalisch drinken bij de Yoga.

YOGA en de inzichten in SCHOON DRINKWATER

Sat Kirtan, voor de Yoga het belang van schoondrinkwater bij de Yogalessen groot. Na mijn reis ontdekte ik ook het grote belang van alkalische, micro geclusterd, gefilterd water voor mijn eigen gezondheid.

Zelfs het RIVM geeft aan dat ons …

Is ons huidige drinkwater geschikt?

Eigenlijk niet.Ons drinkwater bevat steeds meer stoffen die niet in ons lichaam horen en dus toxisch of giftig zijn voor ons lichaam en zo lichamelijke regelsystemen kunnen verstoren en /of gaan ophopen in ons lichaam en o.a ontstekingen veroorzaken. Zelfs het RIVM...

Succes verhalen in de praktijk

Hoe dan?

Hallo. Hoe doe je dat toch?

Hallo......hoe doe je dat toch? Die geweldige resultaten behalen. …was de tekst van een mail die ik kreeg van een onbekende collega therapeut.Ze schrijft. Ik behandel al jaren diverse huidklachten en geef de mensen veel supplement mee. Maar ik heb helaas niet het...

Jeukende huid!

Hoe kom ik van mijn jeukende huid af?

Hoe kom ik van mijn jeuk af. Natuurlijke crème gebruiken in plaats van corticosteroïden zalf. Hoe pak je jeuk aan op een natuurlijke manier?

Jicht!

Jicht…..hoe kom ik daar van af?

Jicht, het is zo pijnlijk, Maar kan zo makkelijk zonder medicijnen, zoals prednison, corticosteroïden of diclofenac, behandelt worden. Als je maar weet hoe en precies opvolgt wat er mag gebeuren!
Lees in dit artikel hoe Alexander dat deed.

Mijn persoonlijke levenslessen

Als er veel gebeurd in je leven

Dankbaarheid

Dankbaar voor een goede gezondheid Voor dat je begint te lezen, of op mijn website op onderzoek uitgaat, in de Frequentie Academie Online een training gaat volgen, mag je weten dat ik ongelofelijk dankbaar ben voor mijn leven, de wijze lessen en de mensen waarvan ik...

Mijn pech in het leven is mijn groei!

Uit de rolstoel komen!

Beste Dokter....ik neem het u niet kwalijk.Het is alweer een tijdje geleden dat wij elkaar gezien hebben. Ik zat daar in die stoel met wielen, kijkend naar je radeloze gezicht toen jij de diagnose “post traumatische spierdystrofie” uitsprak en tegen mijn man zei:...

Hallo. Hoe doe je dat toch?

Hallo......hoe doe je dat toch? Die geweldige resultaten behalen. …was de tekst van een mail die ik kreeg van een onbekende collega therapeut.Ze schrijft. Ik behandel al jaren diverse huidklachten en geef de mensen veel supplement mee. Maar ik heb helaas niet het...

Gij die de ziekten overwint!

Kurkuma (of curcuma longa) staat bekend om zijn therapeutische eigenschappen en gezondheidsvoordelen. Kurkuma, oorspronkelijk afkomstig uit India, wordt al meer dan 4.500 jaar gedocumenteerd in de gastronomie, en al meer dan 2.500 jaar als basis ingrediënt van vele...

Jicht…..hoe kom ik daar van af?

Jicht, het is zo pijnlijk, Maar kan zo makkelijk zonder medicijnen, zoals prednison, corticosteroïden of diclofenac, behandelt worden. Als je maar weet hoe en precies opvolgt wat er mag gebeuren!
Lees in dit artikel hoe Alexander dat deed.

Hoe kom ik van mijn jeukende huid af?

Hoe kom ik van mijn jeuk af. Natuurlijke crème gebruiken in plaats van corticosteroïden zalf. Hoe pak je jeuk aan op een natuurlijke manier?

Natuurlijke helpers

Natuurlijke Ontstekingremmers

Natuurlijke ontstekingen remmen..dat kan echt wel! Als je maar weet hoe. Wij hebben daar al veel ervaring mee opgedaan bij heel veel gezondheidsproblemen met laag-gradige ontstekingen.

Het Nederlands drinkwater is het slechtste van Europa

De drinkwater situatie in Nederland: Een zorgwekkend perspectiefDe huidige toestand van de drinkwatersituatie in Nederland is zorgwekkend. Ondanks alle inspanningen blijft de waterkwaliteit een enorme uitdaging waarvoor nog steeds geen oplossing is gevonden....

Diverse artikelen

Sport en topsport

Naar een hoger niveau brengenWaarom Kangen water voor topatleten? Superhydratatie voor betere prestaties en uithoudingsvermogen. Geen uitputting na inspanning. Betere en snellere herstel na lichamelijke inspanning Voorkomt spierkrampen, stijfheid en blessures Optimale...

Natuurlijke Ontstekingremmers

Natuurlijke ontstekingen remmen..dat kan echt wel! Als je maar weet hoe. Wij hebben daar al veel ervaring mee opgedaan bij heel veel gezondheidsproblemen met laag-gradige ontstekingen.

We gaan informatie delen over onze praktijkervaringen. Op een natuurlijke manier omgaan met je gezondheid. Gewoon omdat het anders kan!

Reguliere gezondheidszorg en de al eeuwenoude natuurgeneeskunde samen laten werken. Acute zorg en monitoring hebben we net zo hard nodig als zorg, die op een dieper niveau herstelt om tot genezing en balans te komen. 
Laten we elkaar aanvullen en vrij zijn in de keuze, die we maken. 

Hier worden artikelen geplaatst. Wil je op de hoogte gehouden worden vul dan het contactformulier in. Klik hier!