Schoon, heilzaam drinkwater

 

De vele mogelijkheden met een Kangen water machine

Je kan zo veel meer dan alleen water drinken Kangen betekent "terugkeer naar de oorsprong" in het Japans.  Kangen Water® is ERW water (elektrolyse reduced water) met de mogelijkheid om een hoge alkalische waarde te tappen uit de machine. Dit wordt geproduceerd door...

Gefilterd Alkalisch Geïoniseerd water

Waar vind ik goede informatie over alkalische- geïoniseerd water. Hoe kom ik aan de beste waterfilter die er is?
Wil je ook weten waarom wij zulke goede resultaten hebben met gezondheidsklachten?

Lees dan dit en de andere verhalen.

Het “beste drinkwater” volgens veel artsen

Wat is nu het beste water voor onze gezondheid?
Japan en hoge bergvolkeren zijn plekken waar het hoogste gezondheid percentage is.
En geen welvaartsziekten. Wat is hun geheim? Het drinken van Gletsjer water. Met alle eigenschappen die de gezondheid ondersteunen

Gefilterd Alkalisch Geïoniseerd water

Waar vind ik goede informatie over alkalische- geïoniseerd water. Hoe kom ik aan de beste waterfilter die er is?
Wil je ook weten waarom wij zulke goede resultaten hebben met gezondheidsklachten?

Lees dan dit en de andere verhalen.

Schoon drink water en de mogelijkheden

Chequelist; Hoe verzuurd ben ik?

Volgens veel artsen is verzuring één van de basis oorzaken van lichamelijke en geestelijke ongemakken. In combinatie met dehydratie en oxidatie staat verzuring bovenaan.
Wil jij weten hoe verzuurd jij bent? En na de check met de oplossing aan de slag gaan? Kijk maar snel.

YOGA en de inzichten in SCHOON DRINKWATER

Sat Kirtan, schrijfster van diverse boeken. o.a Bye Bye stress. Weet als geen andere teacher en leermeester, het belang van schoondrinkwater bij de Yogalessen. Na mijn reis ontdekte ik ook het grote belang van alkalische, micro geclusterd, gefilterd water voor mijn eigen gezondheid.

Is ons huidige drinkwater geschikt?

Te erg voor woorden. Maar ons drinkwater is van zeer slechte kwaliteit. Zelf in de documentaire van NPO focus op van 12 aug. 2023 wordt kenbaar gemaakt dat de aanvoer van vervuiling groter is dan dat de schoonmaak aankan.
Van groot belang dus om een goed waterfilter met ionisatie.

Hallo, hoe doe je dat toch?

Ik gaf laats een les aan diverse collega therapeuten en artsen. Ook drie cliënten van mij waren aanwezig. Na het vertellen van de testimonia van mijn cliënten. Stond er één (huis) arts op en zei luid en duidelijk:” Luister mensen, wat hier gebeurd krijg ik in mijn praktijk NIET voor elkaar”.
Dus neem haar lessen goed tot je!

Hoe kom ik van mijn jeukende huid af?

Hoe kom ik van mijn jeuk af?

Natuurlijke crème gebruiken in plaats van corticosteroïden zalf. Met geen enkele huiduitslag hoef je rond te lopen. Hoe pak je jeuk aan op een natuurlijke manier? Met een gezonde zalf of crème in combinatie met behandeling van binnen uit.

Wil je dit weten?

Jicht…..hoe kom ik daar vanaf?

Jicht, het is zo pijnlijk en zo simpel op te lossen. I.p.v de huidige voor geschreven medicatie in de vorm, van prednison, corticosteroïden of diclofenac kan die makkelijk met natuurlijk supplementen en Kangen water verholpen worden. Vele en ook alles volgde het advies op.

Lees Alexander zijn verhaal.

Uit de rolstoel komen!

Is jouw gezondheid duur. Of is het gezondheidssysteem waarin we zitten duur?
Ik heb mijzelf twee maal uit en vervelende situatie geholpen omdat artsen mij niet konden helpen.

Lees in dit artikel waarom de artsen mijn been wilde amputeren.

Dankbaarheid

Ik gaf laats een les aan diverse collega therapeuten en artsen. Ook drie cliënten van mij waren aanwezig. Na het vertellen van de testimonia van mijn cliënten. Stond er één (huis) arts op en zei luid en duidelijk:” Luister mensen, wat hier gebeurd krijg ik in mijn praktijk NIET voor elkaar”. Deze adviezen zijn super! Dankbaar voor deze mooie woorden en erkenning!

Uit de rolstoel komen!

Is jouw gezondheid duur. Of is het gezondheidssysteem waarin we zitten duur?
Ik heb mijzelf twee maal uit en vervelende situatie geholpen omdat artsen mij niet konden helpen.

Lees in dit artikel waarom de artsen mijn been wilde amputeren.

Wat is duur?

Is jouw gezondheid duur. Wederom ben ik blij met mijn eigen mogelijkheden om de therapie die voor mijn herstel nodig was tot mijn beschikking te hebben.
Whiplash na een auto ongeluk is een onbegrepen klacht. Is het psychisch of echt?

Lees in dit artikel dat ook jouw gezondheid goud waard is.

Het Nederlands drinkwater is het slechtste van Europa

Het is ons recht om schoon drinkwater te hebben. Zelf in de documentaire van NPO focus op van 12 aug. 2023 wordt kenbaar gemaakt dat de aanvoer van vervuiling groter is dan dat de schoonmaak aankan.
Van groot belang dus om een goed waterfilter met ionisatie mogelijkheid.

Natuurlijke Ontstekingremmers

Ontstekingen ontstaan door allerlei factoren. Ze kunnen behoorlijk lastig worden als er ziekten ontstaat. Op een natuurlijke manier deze verhelpen is de beste oplossing. Geen bijwerkingen en het lichaam kan er beter mee omgaan. Het resultaat heeft zich al in mijn praktijk meerdere maken bewezen.

Sport en topsport

Naar een hoger niveau brengenWaarom Kangen water voor topatleten? Superhydratatie voor betere prestaties en uithoudingsvermogen. Geen uitputting na inspanning. Betere en snellere herstel na lichamelijke inspanning Voorkomt spierkrampen, stijfheid en blessures Optimale...

Natuurlijke Ontstekingremmers

Ontstekingen ontstaan door allerlei factoren. Ze kunnen behoorlijk lastig worden als er ziekten ontstaat. Op een natuurlijke manier deze verhelpen is de beste oplossing. Geen bijwerkingen en het lichaam kan er beter mee omgaan. Het resultaat heeft zich al in mijn praktijk meerdere maken bewezen.

Vrouwen kwalen

TE weinig aandacht voor VROUWEN KWALEN!!! Vanmorgen was ik al vroeg wakker en mijn oog viel op een artikel van NOS.nl. Normaal lees ik dat niet veel, maar op de een of andere manier trok de titel mijn aandacht met de gedachte: "Hoezo?" Ja... vind je het gek als er al...

Hoge bloeddruk en natuurlijke oplossingen

Dan krijg je opeens bericht met; ik heb nieuws.. en zie ik allerlei blijde en vrolijke berichtjes in mijn  telefoon. Ik ben deze week bij de dokter geweest, en voor de tweede keer in zes jaar is mijn bloeddruk normaal. De medicatie mag stoppen, en ik kan doorgaan met...

Pad naar gezonde beleving start

Lieve collega’s, cliënten, patiënten, vrienden en welke naam je er ook aan wilt geven. 2023 was een mooi en pittig jaar. We hebben het weer doorstaan op onze manier. Ik wil jullie graag bedanken voor de fijne samenwerking van het afgelopen jaar! Dat ik met jullie...

Deze informatie is met zorg samengesteld en met de beste intentie. Op een natuurlijke manier omgaan met je gezondheid. Gewoon omdat het anders kan! Bespreek dit waar mogelijk altijd met uw arts. Ik (wij) staan altijd open voor een openhartige samenwerking. 

Reguliere gezondheidszorg en de al eeuwenoude natuurgeneeskunde samen laten werken is wat ons vooruit brengt. Acute zorg en monitoring hebben we net zo hard nodig als zorg, die op een dieper niveau herstelt om tot genezing en balans te komen.
Laten we elkaar aanvullen en vrij zijn in de keuze, die we maken. Maar elkaar vooral steunen.