Lieve collega’s, cliënten, patiënten, vrienden en welke naam je er ook aan wilt geven. 2023 was een mooi en pittig jaar.

We hebben het weer doorstaan op onze manier. Ik wil jullie graag bedanken voor de fijne samenwerking van het afgelopen jaar! Dat ik met jullie ieder mocht werken, samen zijn, lol maken, de pijn doorstaan en het pand bewandelen van een gezondere beleving. Voor een aantal is er een mooie start gemaakt in een mooie samenwerking op het gebied van een andere kijk op gezondheid en is PNGB ontstaan.

Kennis en cultuur

Al generaties lang is kennis en cultuur over voeding en leefstijl in een raptempo aan het verarmen. Hierdoor verouderen we steeds sneller. Meer dan de helft is al chronisch ziek mede door een onnatuurlijke leefstijl en chemie in geneesmiddelen, voeding en omgeving

Pad naar gezonde beleving brengt hier verandering in door bewustwording te creëren via allerlei contact momenten met jou en gezondheidstrajecten en het uitbreiden van ons netwerk want steeds meer therapeuten en artsen sluiten zich aan. Wat een power, kennis en energie!

Voor 2024 ben ik voor focus, juiste energie en voor persoonlijke ontwikkeling. Ik nodig jou uit om aankomend jaar te bouwen aan een succes jaar vol met persoonlijke ontwikkeling, structureel mensen blijven helpen en onze dromen waarmaken en uitvoeren.

Ik wens je een heel gezond, gelukkig maar vooral een heel vrij leven in alle werelden op alle niveaus in de diverse dimensies.

Vanavond vieren we het einde van het jaar in stijl en verwelkomen we een nieuw, prachtig jaar. Ik bevind me dan hoog in de lucht, waar ik geniet van mijn champagneglas. Onder tussen hoor ik nu buiten indrukwekkende knallen, die lijken op mega handgranaten die afgaan.

Laten we elke luide knal van vanavond beschouwen als het symbool van alles wat niet deugt in deze wereld. Na de knal mag dit, net als het vuurwerk, oplossen en verdwijnen. 😂 Wat we vervolgens zien, is schitterend siervuurwerk hoog boven ons in de lucht. Kijk ernaar en ervaar ook zo het leven… Dit is de schoonheid van het leven, iets wat mag groeien en telkens de lucht in geschoten mag worden. Net zoals we dat prachtig vinden, mag het komende jaar, 2024, voor iedereen op aarde net zo mooi zijn. Sta voor jezelf, kom voor jezelf op, regel het goed omdat jij ook dat mooie siervuurwerk bent. Het is er al en het is mogelijk. Waar een wil is, is een weg.

Ik hoor jullie graag weer in 2024 Liefs Ingrid

 

Meld je aan voor de gratis mini - cursus

Deze bevat zeer waardevolle informatie en alle achtergrond research. Klik op de druppel hieronder en je gaat door naar de online omgeving. Je kan je aanmelden en veel boekjes downloaden. Alle informatie is netjes tot je beschikking wanneer jij dat wilt en wanneer jij er tijd voor hebt. 

We starten regelmatig inloop ochtenden?

Wil jij aan de slag met je gezondheidsklacht, hoge bloeddruk, diabetes, of iets anders waar je van afwilt. We starten regelmatig inloop ochtende waarin we je de informatie geven en begeleiding naar het verlagen van je klachten. Klik op de druppel, hieronder, en je gaat naar het  contact formulier.