Je kan zo veel meer dan alleen water drinken

Kangen betekent “terugkeer naar de oorsprong” in het Japans. 

Kangen Water® is ERW water (elektrolyse reduced water) met de mogelijkheid om een hoge alkalische waarde te tappen uit de machine. Dit wordt geproduceerd door Enagic’s ionisatorplaten in de machine.

Tevens wordt het water gefilterd van belastende stoffen, maar dus ook gerevitaliseerd zoals dat in beekjes in de hoge bergen ook met het water gebeurt door de 7 of 8 ionisatieplaten, die deze machine bevat.

Dat maakt het meer dan alleen een waterfilter zoals er zo velen van op de markt zijn en is deze machine ook medisch gecertificeerd.

 

Absolute marktleider en de enige met een medisch certificaat.

Al meer dan 47 jaar wordt Kangen Water® gebruikt in Japan om het lichaam te helpen herstellen in zijn oorspronkelijke staat. Deze machines kunnen uw gewone kraanwater omzetten in gezond, gerevitaliseerd drinkwater zoals we die ook in de natuur terugvinden en wat 1 van de belangrijke componenten is dat mensen een hoge leeftijd behalen en gezond blijven.

Kangen Water® is ERW water wat tevens gezuiverd is en de mogelijkheid biedt om een hoge alkaliteit te tappen uit de machine wanneer we last hebben van een verzuurd lichaam.

De enige manier is om zelf te ervaren!
Welke mogelijkheden er allemaal zijn is met ons te contacten.

Kangen water pH 4-6
Te gebruiken voor schoonheidsdoeleinden; haarverzorging, huidverzorging, gezichtreiniging, dierverzorging vacht.
Tevens kan het ingezet wordt om de smaak van bevroren voedsel optimaal te houden en voor schoonmaakdoeleinden.

Huisdieren:
Besproei uw huisdier met dit water en borstel het daarna voor een zachte en glanzende vacht.

 

 

Voedsel invriezen en smaak behouden:
Besproei voedsel met pH 4-6 water bij het invriezen, zodat het voedsel zoals vis en garnalen zijn smaak niet verliest bij het ontdooien

Gezicht reinigen:
Onze huid heeft een licht zure pH waarde. De huid sprayen met pH 4-6 verstevigt de huid. Ook heerlijk voor na het scheren om met dit water af te deppen.

Haarverzorging:
Gebruik dit water in plaats van conditioner na het wassen. Vermindert vervelende klitten en zorgt voor een stralende glans. Bewaar het in een spuitfles en spray je haar en gezicht als je onderweg bent.

Polijsten:
Polijst spiegels, brillen, glazen voorwerpen en ramen tot een hoge glans.

 

Schoonmaken:
Verwijdert vuil van hardhouten vloeren, keramische tegels enz. zonder een kleverig residu achter te laten.

Kangen Water pH 11 en 2,5

Niet om te drinken.

Kangen water pH 11 behoudt de hygiëne in uw dagelijks leven door zijn sterk reinigende werking. Het heeft oplossende en warmtegeleidende voordelen. Ontvettend 11,5 en 2,5 ontsmettend.

Gebruik: voedselbereiding en reiniging.

Voedselbereiding:
Verwijder rauwheid van groenten zoals groene uien, bamboe, wasabi en bloeiende varen met Kangen Water pH 11.

Verwijdering pesticide

Schoonmaken:
Reinigen van snijplanken en vaatdoeken van bacteriën.

Goed voor het reinigen van olie en hardnekkig vuil uit ventilatieopeningen.

Algemene reiniging in de keuken.

Vlekken verwijderen:
Het extra sterke, absorberende vermogen verwijdert gemakkelijk koffie-, sojasaus- en olievlekken.

Ook ideaal voor het verwijderen van hardnekkige vlekken in de toiletpot.

Afwas:
Gebruik minder afwasmiddel bij het afwassen.

Bespaar op de waterrekening, want slechts een derde tot een vierde van de gebruikelijke hoeveelheid water is voldoende om het afwasmiddel af te spoelen.

Kangen water pH 7

Vrij van chloor, roest en vertroebeling.

Wanneer het lichaam niet te maken heeft met verzuringsverschijnselen dan is PH 7 ofwel PH neutraal voldoende om te drinken. Helaas is in onze westerse wereld met onze leefstijl vaak wel verzuring van het lichaam van toepassing en kun je beter een wat hoger PH waarde drinken.

Babyvoeding
Gebruik water met een pH van 7,0 bij het bereiden van babyvoeding.

Medicijnen
Neem uw medicijnen altijd in met pH7.0. Bij een hogere PH waarde wordt de medicatie nog beter opgenomen door de cel waardoor de medicatie overgedoseerd zou kunnen werken.

Kangen water pH 8,5-9,5

Dit type water is perfect om te drinken en gezond te koken. Dit elektrolytisch gereduceerde, waterstofrijke water werkt in op de cel om zodoende uw lichaam te herstellen.

Gebruik: drinken, voedselbereiding, koffie en thee, soepen en stoofschotels, en planten water geven.

Drink Kangen Water de hele dag door. In tegenstelling tot gewoon kraanwater krijg je er geen klotsend gevoel van en wordt het Kangen water direct opgenomen door je cellen. Realiseer je wel dat wanneer je gehydrateerd bent dat het even duurt voordat de cel weer alles op kan nemen…en je wellicht wat weerstand ondervindt waar je doorheen moet breken.

Voedselbereiding:
Maak groenten en vis schoon. Verbeter de smaak van broccoli, uien, bamboe etc. door ze voor te koken in Kangen Water. Gebruik minder kruiden en zout.

Koffie & Thee:
U zult verbaasd zijn over de prachtige kleur, smaak en aroma van koffie of thee bereid met Kangen water. U kunt ook minder koffie of thee gebruiken en toch een volle rijke smaak krijgen door het extraheerbare vermogen van het water.

Planten:
Kangen Water kan frisheid en leven geven aan planten. Het water stimuleert de kiemkracht en verbetert de ontwikkeling van zaailingen.

Het is een investering, maar zet dit wel af tegen schoonmaakmiddelen, die je niet meer hoeft te kopen. Geen flessen water meer uit de supermarkt mee hoeven slepen en een bijdrage aan het milieu leveren door minder plastic flessen te verbruiken. De juiste ph waarde tot je nemen ipv het vaak verzurende water wat in de flessen water in de supermarkt verkrijgbaar is. Een hele grote bijdrage aan het gezond houden van je lichaam, dus uiteindelijk minder zorgkosten..

Alkalische - geïoniseerd water
Lees meer mogelijkheden!
Meld je aan voor de gratis mini - cursus

Dr. Hiromi Shinya, voor zijn pensioen verbonden aan het Albert Einstein College of Medicine en hoofd van de afdeling Endoscopie van het Beth Israel Medical Center in New York, heeft na zijn vele onderzoeken aangegeven dat een persoon met een slechte darmwerking en vervuilde darmen nooit gezond is en dat dit aan de basisch ligt van vele ziekten. Hij schrijft zijn cliënten een dieet voor in combinatie met Kangen Water omdat dit wordt beschouwd als het beste geïoniseerde drinkwater, doordat Kangen Water een onvergelijkbare kracht heeft om te hydrateren, te ontgiften en door het hoge antioxidanten gehalte.

Duurzame gezondheid

betekent het vermijden van ziekten, preventief bezig zijn met uw gezondheid. Uw lichaam in een optimale conditie houden door het drinken van voldoende gezond alkalisch water en voeding. Daarbij, tegelijkertijd,  zoveel mogelijk opletten dat verzurend voedsel en andere toxische stoffen vermeden worden.

De wetenschap dat alle processen in het lichaam plaats vinden in een gezonde voedingsbodem maakt dat we moeten zorgen voor voldoende toevoer hiervan. Raadpleeg een deskundige indien u hier meer over wilt weten.