Water de basis van onze gezondheid!!!

Super leerzaam en zo veel inspiratie om gezond beter te worden.
Opgedaan door de verhalen van mensen die zoveel baat hebben bij het drinken van dit gezonde water. Ongelofelijk wat een resultaat bij diabetes, migraine, huid,- en darmproblemen.

Gezondheid echt verbeteren door simpel goed en schoonwater te drinken.

Wat een mooie reacties hebben we gekregen op de Enagic training en de online presentaties die eerder zijn bijgewoond.Een aantal zaken komen in de verwondering naar boven.- De machine is duur- Hoe kan dit water nou op deze manier werken, water is toch gewoon water?- Hoe komt het dat artsen hier niet mee werken?

 

Een aantal zaken komen in de verwondering naar boven.
– De machine waarom is deze zo duur?
– Hoe kan dit water nou op deze manier werken, water is toch gewoon water?
– Hoe komt het dat artsen hier niet mee werken?

Allemaal vragen waar we echt wel een goed antwoord op hebben.

Internet en research!
We merken dat veel mensen op onderzoek uitgaan op het internet en dan op websites terecht komen die verkeerde informatie verspreiden. We weten allemaal dat de natuurgeneeskunde vakkundig door onze overheid ter zijde wordt geschoven; verzekeringen gaan steeds minder complementaire behandelingen vergoeden, artsen en officieel instanties moeten volgens protocollen werken die opgesteld zijn door de overheid, de homeopathie wordt door de overheid aan de zijkant geschoven en ga zo maar door.Juist in deze tijd waarin we nu zo goed gaan zien hoe er gemanipuleerd wordt in de berichten is het van belang om goed bij jezelf af te vragen wat JIJ wil.

De enige manier is om zelf te ervaren!
Wat doet het water voor jou, welke veranderingen levert het je op en die kunnen legio zijn.

Het kan anders.

Deze krachtpatser.

Levert gefilterd, geïoniseerd, alkalize water.

Enagic is marktleider en de enige met een medisch gecertificeerde machine.

De fabriek is in eigen beheer en bestaat ondertussen al ruim 47 jaar.

Google Enagic en je zult historie zien wat vaak bij andere bedrijven niet aanwezig is.Er zullen altijd bedrijven zijn die met zo’n fantastisch product wat je gezondheid ondersteunt willen concurreren en dat gebeurt ook. Veel van die machines worden in Korea gemaakt met minder goede materialen die oxideren en uiteindelijk de gezondheid schaden. Daar is de prijs dan ook naar. Maar wees je hier bewust van.

De buitenkant kan er hetzelfde uitzien, maar het gaat juist om de duurzame materialen aan de binnenkant die van hoge kwaliteit moeten zijn.Enagic haalt ook elke twee jaar zijn machines terug voor onderhoud. Dat doet geen enkele andere leverancier.

Enagic heeft grondig onderzoek gedaan met rapporten van de NASA hoe het komt dat bergvolk zo gezond is. Een onderdeel daarvan was het water wat ze daar dronken wat door de beekjes en stroompjes gerevitaliseerd werd.

Dit wordt nagebootst middels de 7 of 8 platen, afhankelijk van welke machine je aanschaft, in de Kangen watermachine en heeft zo dezelfde werking als het water uit die beekjes en stroompjes hoog in de bergen. Dat maakt dat dit water wel degelijk anders functioneert dan gewoon kraanwater of water uit flessen in de supermarkt.Je kunt je daar uiteindelijk ook verder in gaan verdiepen, er is genoeg documentatie hierover.

Duur is relatief. 
Stel jezelf de vraag wat jij over hebt voor een goede gezondheid. 
We zijn bereid om veel geld uit te geven aan een vakantie, die twee/drie weken duurt
We gaan met regelmaat uit eten, of kopen kleding.
Hoeveel flessen water haal je in de supermarkt en moet je mee naar huis slepen?
Wat geef je per week uit aan ongezonde voeding?
Wat geven we uit aan het ziekenhuis, medicatie etc.
Alkalische - geïoniseerd water
Lees meer mogelijkheden!
Realiseer je dat deze aanschaf meer mensen helpt dan jou alleen. Je gezondheid goud waard is
We zijn ongeveer halverwege de maand december. Ik wil jullie erop wijzen dat dit een enorme aanwinst is in het gezond houden of krijgen van je lichaam. 1 Januari 2023 zal de prijs drastisch omhoog gaan, houdt rekening met 1000 euro meer voor een K8 machine. Dus mocht je twijfelen, ga zo snel mogelijk ervaring opdoen met het water en bestel hem dan nog voor 1 januari zodat je nog geniet van de oude prijzen. 
Enagic maakt het mogelijk voor iedereen om dit product aan te schaffen, er zijn namelijk ook maandelijkse termijnen af te spreken, dus schroom niet om mij daar naar te vragen wat de mogelijkheden voor jouw situatie kunnen zijn.
Meld je aan voor de gratis mini - cursus
Een paar dingen die we terug horen waar je op kunt letten: 1. vaker plassen en dan echt grote plassen; doorstroming van de blaas en nieren komt weer op gang, afvalstoffen vinden hun weg naar buiten. 2.huidklachten, op de gekste plekken komen er klachten van de huid. Het lichaam is aan het opschonen maar er zijn zoveel gifstoffen in het lichaam opgeslagen dat het via ons laatste en grootste orgaan op sommige plekken naar buiten moet komen. advies: nog meer drinken of je therapeut vragen wel mineralen er ontbreken om de afvalstoffen op de juiste manier het lichaam te kunnen laten verlaten. 3.beroerder voelen; je niet realiseren dat de medicatie die je inneemt overbodig wordt of veel minder kan waardoor het schade aanricht. Denk aan diabetici. Als de bloedsuikerspiegel verlaagt door het het water en je medicatie hiervoor inneemt dan zakt de spiegel te laag. 4.het gevoel van te verzuipen in eerste instantie als je veel water moet gaan drinken; je lichaam is dusdanig gedehydreerd dat het lichaam het water lastig op kan nemen, je moet eerst door die blokkade heen en zal dan merken dat het water beter geabsorbeerd gaat worden. Wel een heel mooi teken dat het hard nodig is. Denk hierbij aan het fenomeen van aarde die uitgedroogd is. In eerste instantie loopt het water er gewoon langs in plaats dat het opgenomen wordt door de aarde, totdat er zoveel water is dat de aarde niets anders meer kan doen dan het door te laten sijpelen. 5.dit gebeurt ook met de cel die volledig is uitgedroogd. 6.beter slapen 7.minder spierpijn 8. meer energie ervaren 9.kleine klachten die verdwijnen of 10.minder worden 11.pijnlijke gewrichten, spierpijn Dit is wat we terug gekoppelt krijgen van gebruikers.

Dr. Hiromi Shinya, voor zijn pensioen verbonden aan het Albert Einstein College of Medicine en hoofd van de afdeling Endoscopie van het Beth Israel Medical Center in New York, heeft na zijn vele onderzoeken aangegeven dat een persoon met een slechte darmwerking en vervuilde darmen nooit gezond is en dat dit aan de basisch ligt van vele ziekten. Hij schrijft zijn cliënten een dieet voor in combinatie met Kangen Water omdat dit wordt beschouwd als het beste geïoniseerde drinkwater, doordat Kangen Water een onvergelijkbare kracht heeft om te hydrateren, te ontgiften en door het hoge antioxidanten gehalte.

Duurzame gezondheid

betekent het vermijden van ziekten, preventief bezig zijn met uw gezondheid. Uw lichaam in een optimale conditie houden door het drinken van voldoende gezond alkalisch water en voeding. Daarbij, tegelijkertijd,  zoveel mogelijk opletten dat verzurend voedsel en andere toxische stoffen vermeden worden.

De wetenschap dat alle processen in het lichaam plaats vinden in een gezonde voedingsbodem maakt dat we moeten zorgen voor voldoende toevoer hiervan. Raadpleeg een deskundige indien u hier meer over wilt weten.