Hallo……hoe doe je dat toch? Die geweldige resultaten behalen.

…was de tekst van een mail die ik kreeg van een onbekende collega therapeut.

Ze schrijft. Ik behandel al jaren diverse huidklachten en geef de mensen veel supplement mee. Maar ik heb helaas niet het gewenste resultaat. Wat maakt dat mensen verder gaan kijken, shoppen en uit eindelijk van alles gaan proberen.
Op internet is natuurlijk ook van alles te vinden en iedereen beveelt van alles aan.

Zo creëer je idd een soort shop gedrag en lopen mensen van middel naar middel en van therapeut naar therapeut. Ze neemt contact op omdat ze al Kangen water drinkt en een heel goed omega=3 supplement neemt.
In de basis is ze dus al echt heel goed bezig!

Ik heb haar het volgende geschreven.

Hallo ……, wat leuk dat je contact maakt. Super goed zeg dat je al Kangen water drinkt. Zo te lezen ben je al heel goed bezig.

Voor mij en mijn cliënten in mijn praktijk is de eerste stap, idd heel goed, Kangen water drinken. Iedereen die bij mij onder behandeling komt, krijgt standaard twee zakken water mee elk van 5 liter met een pH-waarde van 9.0.
Daarmee krijgen we goed de darmen schoon en dat gaan we ook zeker 2 maanden volhouden.
Dat betekend: 2 liter water per dag drinken, minimaal en dus om de vier of vijf dagen vers water komen halen.

Alle supplementen die dan genomen worden staan even in de hold en bergen we op in de kast.

 

Daarna beginnen we aan de tweede stap.

De tweede stap is de Ukon supplementen die ik dan inzet als natuurlijke ontstekingsremmer om de vrij gekomen ontstekingen in de darmen te behandelen. Dat deze onder de plaklaag vandaan komen is een vaststaand feit. Meestal komen die vrij in de darmen na het schoonmaken en worden die niet weg gespoeld. Om het zo maar te zeggen.

De derde stap!
De derde stap is idd een hele goede omega-3 zoals jij die beschrijft. Dus daarin ben je ook goed bezig. Ik gebruik zelf de Gold versie van een  bepaald merk omdat deze hoog in de EPA en DHA zit en qua smaal heel goed te doen is en er geen op boer effect is.

Zo hebben we de basis voor thuis te pakken. En gaan we verder met de behandelingen in de praktijk.

Mijn klanten liggen bij mij in mijn praktijk ook op een speciale therapiemat omdat deze behandeling in de kleinste capillaire vaten komt en daar de boel schoon maakt. Of met de infrarood techniek de spieren goed ontspant.
Het kan zijn dat daar bij jou nog veel ongewenst materiaal achter blijft in de kleine capillaire vaten waardoor je net niet het gewenste resultaat hebt of krijgt. Niet alleen schone darmen zijn nodig maar ook een totaal schoon bloed en lymfesysteem.

Dan is mijn laatste troef ook een zeer belangrijke.

Ik behandel tegelijkertijd mijn cliënten met de Timewaver, een grote frequentie therapie machine die een gehele body analyse op verschillende niveaus kan maken, waarin we heel duidelijk kunnen zien waar de overgebleven verstoringen nog zitten.  Zo kwam ik er laats achter dat er een groot onopgelost karmische stuk bij  mijn cliënt de boel bleef verstoren en zo het resultaat uitbleef. Welke volgorde ik toepas is geheel afhankelijk van het eerste consult gesprek waarin een anamnese afgenomen wordt en een stukje verhaal van de ziekte geschiedenis

Microcirculatie is eigenlijk veel te klein om te zien. Of toch niet? In deze video kunt u met uw eigen ogen zien hoe BEMER werkt en hoe vasculaire therapie de bloedstroom kan verbeteren. Artsen en deskundigen leggen de belangrijkste onderlinge relaties in het menselijk lichaam uit en geven een grondige demonstratie van

Hoe de kleine en kleinste bloedvaten in ons lichaam werken. Hoe de microcirculatie tijdens ons leven verslechtert en welke gevolgen dit kan hebben

Dus schrijf ik haar………..in de basis ben je echt heel goed bezig. En doe je de eerste stappen die ik ook doe in mijn praktijk…. heel goed.  Wil je verder de verdieping in gaan en de puntjes op de i gaan zetten dan is het wellicht een idee on een analyses te laten maken. Dat is het mooie wel van een analysescan, we zien meteen wat we over het hoofd zien of waarom je mij mailt met de vraag;’ Waarom heb ik dat resultaat nog niet”

11 + 15 =