Kurkuma (of curcuma longa) staat bekend om zijn therapeutische eigenschappen en gezondheidsvoordelen. Kurkuma, oorspronkelijk afkomstig uit India, wordt al meer dan 4.500 jaar gedocumenteerd in de gastronomie, en al meer dan 2.500 jaar als basis ingrediënt van vele therapeutische toepassingen in een van de oudste geneeskundige praktijken ter wereld:  Ayurvedische geneeskunde.

In India staat kurkuma bekend als “jayanti”, wat betekent “hij die de ziekten overwint”.

 

 

Gezonde darmwerking

De antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen bestrijden darmstoornissen en bieden verlichting bij de symptome

 

Goede cognitieve functie

Curcumine in combinatie met andere natuurlijk hulpstoffen ondersteunt het lichaam aantoonbaar bij het bestrijden van degeneratieve hersenfuncties

Normale leverfunctie

Een gezonde leverfunctie is de sleutel tot algeheel welzijn, en curcumine heeft in studies aangetoond een normale leverfunctie te ondersteunen.

 

 Traditionele Geneeskunde

Uit duizenden jaren van traditioneel gebruik van kruiden, planten, zaden, bladeren, wortels, en meer, halen we een virtuele “gezondheidsencyclopedie” van onschatbare kennis voor ons welzijn. Wij respecteren en eren tradities; het maakt deel uit van ons DNA en wie wij zijn. Wij zijn vastbesloten om altijd menselijke ervaring te raadplegen bij het selecteren van natuurlijke ingrediënten om de best mogelijke voordelen voor het algemeen welzijn te bieden

Natuurlijke ingrediënten

Wij hebben ontzag voor de verbazingwekkende kracht van alles wat de natuur te bieden heeft. Wij streven ernaar ingrediënten van over de hele wereld te identificeren die ons lichaam het meest nodig heeft. Wanneer ze op de juiste manier worden geformuleerd en gebruikt, kunnen we de regeneratie, reiniging en voeding ontvangen die we nodig hebben.

Wat is ontsteking?

Ontsteking is een proces waarbij de witte bloedcellen van uw lichaam en de dingen die ze maken u beschermen tegen infectie door indringers van buitenaf, zoals bacteriën en virussen. Maar bij sommige ziekten, zoals artritis, veroorzaakt het afweersysteem van uw lichaam – uw immuunsysteem – ontstekingen wanneer er geen indringers zijn om te bestrijden. Bij deze auto-immuunziekten handelt uw immuunsysteem alsof gewone weefsels geïnfecteerd zijn of op de een of andere manier ongewoon, waardoor schade ontstaat.

Soorten Ontsteking kan van korte duur zijn (acuut) of van lange duur (chronisch). Een acute ontsteking verdwijnt binnen enkele uren of dagen. Een chronische ontsteking kan maanden of jaren duren, zelfs nadat de eerste trigger is verdwenen.

Symptomen van ontsteking zijn onder andere:

  • Roodheid
  • Een gezwollen gewricht dat warm kan aanvoelen
  • Gewrichtspijn
  • Stijfheid van het gewricht
  • Een gewricht dat niet zo goed werkt als het zou moeten
  • Vaak zult u slechts een paar van deze symptomen hebben. Ontsteking kan ook griepachtige verschijnselen veroorzaken, zoals: spierpijn, hoofdpijn, verkouden, vermoeidheid etc. 

Heb je ooit gehoord van de term ‘biobeschikbaarheid’?

Het verwijst naar hoe absorbeerbaar iets is, zoals een medicijn, voedsel, of in dit geval supplement, is. In deze video leggen we uit wat het betekent en waarom biobeschikbaarheid zo belangrijk is als het gaat om het kiezen van het juiste supplement om je gezondheid en welzijn te ondersteunen.

Omgezette voeding

Ukon  combineert het beste van traditie, wetenschap en natuur om u voordelen te bieden die u zelden samen in andere producten zult vinden. Wanneer modern wetenschappelijk onderzoek wordt gecombineerd met eeuwenoude kennis, hebben de resulterende producten een uniek vermogen om de lichaamsfuncties te helpen door middel van natuurlijke processen. De samensmelting van wereldwijde culturele tradities met innovatieve gepatenteerde biotechnologie stelt ons in staat de gezondheidsvoordelen van 100% natuurlijke ingrediënten te maximaliseren.

Neem gerust contact op!

12 + 15 =

Bewezen wetenschap

Wetenschappelijk onderzoek heeft veel belangrijke vooruitgang in ons leven gebracht; daarom integreert Ukon innovatieve bio ontwikkelinegn bij de ontwikkeling en productie van onze producten om hun voordelen te maximaliseren.  Garandeert de biologische beschikbaarheid en optimale absorptie van stoffen, waardoor Ukon-producten de krachtigste versie van elk ingrediënt heeft.

 Natuurlijke ingrediënten

Wij hebben ontzag voor de verbazingwekkende kracht van alles wat de natuur te bieden heeft. Wij streven ernaar ingrediënten van over de hele wereld te identificeren die ons lichaam het meest nodig heeft. Wanneer ze op de juiste manier worden geformuleerd en gebruikt, kunnen we de regeneratie, reiniging en voeding ontvangen die we nodig hebben.