Mijn intuïtie leidde mij naar het water.!!!

aldus; Sat Kirtan Kaur Khalsa

Mijn intuïtie leidde mij naar het water. Water is voor mij iets magisch. Iets wat me energie, rust, ontspanning en healing geeft. Als kind ging ik de zomervakantie altijd naar opa en oma die in Katwijk aan Zee woonden, met uitzicht op de zee.

Heerlijk. Talloze uren heb ik op en rond ‘t strand gespeeld. Heerlijke herinneringen. Nog steeds ga ik zo vaak kan naar ‘t strand, was er vanochtend nog en ik geniet daar onwijs van.

Sinds ik met yoga ben begonnen, heeft water een nog diepere betekenis gekregen.

Zo is het een van de 5 elementen, aarde, water, lucht, vuur en ether.

Via m’n Kundalini Yoga opleiding kwam ook het werk van de Japanse Masaru Emoto op mijn pad.

Daardoor werd ik me nog bewuster van de invloed van ons denken op ons zijn.
Geïnspireerd hierdoor dronk ik gefilterd water uit glazen met mantra’s en levensbloemen erop, heb ik koperen flessen gebruikt, en dit alles deed iets.

Het was na terugkomst van recente mijn Ayurveda detox kuur in Sri Lanka. (ps in de herfstvakantie ga ik weer, wil je mee, stuur me een berichtje: info@investinyoga.com)

Dat ik besefte dat het water in de kraan me echt geen goed doet.

Mijn huid problemen begonnen direct weer op te spelen en in mijn meditatie zag ik helder het verband tussen het kraanwater en de uitslag.

Ik wist dat ‘t tijd was om Ingrid op te bellen. Ik kende Ingrid al, zij was mijn go-to girl als wij vragen hadden over de Frequentie therapie mogelijkheden. Ze werkt ook met een super fijn bioresonantie apparaat, dat je inzicht geeft in hoe het met je gaat op frequentie niveau en waarmee je jezelf, je dieren, planten kan healen.

Maar nu belde ik haar voor het water.

Het belang voor mij en yoga is echt goed water.

Ze woont op de route naar de school, dus ging ik een paar keer per week bij haar langs om water te halen. Ik wist dat dit water goed voor me was, maar mijn hoofd durfde het nog niet aan om direct een machine aan te schaffen.
Ik wilde eerst het resultaat zien en zelf voelen wat ‘t water met me deed.
En ja hoor, na een week of 2 werd mijn huid weer rustig.

En niet alleen mijn huid, mijn zoontje zei niet meer zo vaak dat hij last had van buikpijn.

Ik begon langzaam het verband te leggen met het water, want ik merkte een duidelijk verschil op de dagen dat het water op was en ik weer even kraanwater gebruikte.
Dan waren de kids een beetje hangerig en mijn huid, die voor mij een graadmeter is hoe het met me gaat, begon dan weer op te spelen. Dat was genoeg om te besluiten om te investeren in de gezondheid van mijzelf en de kids en moeder aarde.

In mijn yogalessen zeg ik altijd: “Je kan bijna alles in de winkel kopen, behalve een nieuw lichaam, dus zorg daar goed voor.

Ik bestelde de beste water machine die er te vinden is, de K8. Deze machine gaat levenslang mee, de organisatie erachter is steady & gezond, en bovendien, als er toch iets mis mee is, dan kan het gerepareerd worden.

Maak dat je prioriteit. Dan zit je lekkerder in je vel, heb je meer energie en kan je zoveel meer aan. Echt een win-win-win.”
Ik hoop dat dit je heeft kunnen inspireren om ook eens na te gaan wat gezond helend water voor jou, je gezin of je medewerkers kan betekenen.

Hartegroet,

Sat Kirtan Kaur Khalsa

Alkalische - geïoniseerd water
Lees meer mogelijkheden!
Meld je aan voor de gratis mini - cursus. Klik op deze button!
Wil je meer weten over; InvestInYoga? Klik dan hier op!