Dreamplanner

 

Dreamplanner

Na mijn auto ongeluk kon ik mijn dromen wel laten varen. Een nieuw gezondheidscentrum. Een plan waar ik jaren aan gewerkt had.

Plannen en dromen vielen in duigen. Maar Ik zou ik niet zijn als ik toch weer begin te dromen. Hoe….door het weer te dromen als ik slaap, te bedenken en te visualiseren als ik in de zon lig en op te schrijven via mijn dictafoon. Want schrijven lukte toen niet.

Toen dat wel weer eenmaal ging waren alle teksten en losse blaadjes bij elkaar een bundel van ongestructureerde dingen. Waardoor je letterlijk door de bomen het boos niet meer zag. Hoe krijg je orde in een een chaos.

De droomplanner is het eerste stukje wat ik weer oppak.

Deze handige planner is dat wat ik weer nodig heb ondernemer de dromen weer op te gaan schrijven. Maar niet alleen opschrijven. Deze droomplannen is ontwikkeld zoals ik hem nodig heb. En ik denk, net als jij, een moeder, een vrouw, een ondernemer die 20 ballen tegelijk in de lucht houdt. Voor als je als ambitieuze vrouw onderneemt als ZZP. Maar ook als in loondienst bent of je bent jong en je studeert en je wilt je dromen waarmaken. De dreamplanner neemt je er op een makkelijke  manier in mee.

De Dreamplanner spreekt voor zich en daagt je uit. Zodat je niet alleen de dagelijkse to-do’s kunt afvinken, maar tegelijkertijd stapje voor stapje werkt naar jouw droom. Wat dat voor jou dan ook is. De Dreamplanner is jouw stok achter de deur om daar actief mee aan de gang te blijven, zonder jezelf in een burn-out te werken of ergens het overzicht kwijt te raken. Je kan makkelijk terug kijken wat je eerder in je dreamplanner hebt opgeschreven en of je op course ligt of dat je je plannen mag bijstellen. Ik werk vanuit intuitie en ik word vaak in de ochtend wakker en dan moet ik gewoon de dingen opschrijven anders vergeet ik ze weer. Letterlijk voor mij dus een dreamplanner. Maar dat kan natuurlijk ook gewoon op een manier als je wakker bent.

Zo ook werken Mariska en Rian, voornamelijk vanuit de flow, in dankbaarheid voor wat er al is. En we passen onze gecombineerde kennis van productiviteitsmanagement, ondernemerschap en het bereiken van doelen toe om jou hierin te begeleiden.

Aldus de dames op hun website. 

Bestel nu de dreamplanner en gebruik mijn code: Ingrid2 voor een leuke kleine extra korting. Toch mooi meegenomen weer

Dreamplanner – waar te beginnen

Instructie video: plannen in jouw Dreamplanner