Jicht is een aandoening die heel pijnlijk kan zijn en ontstaan door verschillende oorzaken. Als het eenmaal ontstaat kan het alleen maar = verergeren door keuzes in levensstijl, zoals de soorten voedsel die u eet en de dranken die u drinkt.

Met deze wetenschap kunnen we wel het voedsel veranderen. Daar maken we dan een voor u opmaat afgestemd plan voor. Wan dat betekend eten en drinken met een minder hoog urinezuurgehalte kan het niveau verlagen en kristallen vormen die druk, stijfheid en pijn in de gewrichten verminderen.

Wat en hoe w dat doen is per persoon verschillend.

Behandeling van jicht bij ons in de praktijk gaat uit van diverse analyse. Deze apparatuur staat in onze praktijk en geeft een duidelijk inzicht in de onderliggende patronen.

We geve regelmatig advies aan jichtpatiënten over hoe ze hun aandoening kunnen beheersen en verminderen. We zien hele hele goede resulaten.

We zullen u als eerste aanraden om eerst uw dieet te veranderen om bronnen te elimineren die een toename van urinezuur kunnen veroorzaken. Het verminderen van rood vlees, alcohol, hoog-fructose maïsstroop en andere voedingsmiddelen zal een grote verbetering van uw jicht symptomen teweeg brengen. Maar wat staat hier tegenover is veel belangrijker.

Voeding die de ontsteking weghaalt en ervoor zorgt dat deze weg blijft is het aller belangrijkste. Dat dit heel snel kan, bewijzen verschillende clienten in de praktijk die de adviezen heel nauwkeurig opvolgen.

 

Wat wordt er aan gedaan?

Wij adviseren een aanvullende behandeling  om de symptomen te beheersen door NATUURLIJKE ontstekingsremmende (medicatie) middelen voor te schrijven.

Een middel uit de natuur wat heel erg goed werkt om de ontstekingen aan te pakken. Geen medicatie die er voor kan zorgen dat er andere processen in het lichaam misgaan.

En natuurlijke  manier waarop uw lichaam omgaat met urinezuur en de kristallen die het vormt, verbetert en zelfs helemaal laat verdwijnen.

Daarna bezoekt u regelmatig de praktijk om het vervolg te bespreken, de voortgang in de gaten te houden en bij te sturen daar waar nodigis.

 

Het is de bedoeling dat toekosmtige aanvallen voorkomen gaan worden en helemaal gaan verdwijnen?

Toekomstige aanvallen voorkomen dat kan zeer zeker. Mits er nauwkeurig opgevolgd wordt wat er mag gebeuren. En dat is niet zo heel erg moeilijk. Je krijgt daar alle hulp bij.

Als het in een vroeg stadium wordt ontdekt, is her eigenlijk nog makkelijker om het urinezuurgehalte in uw lichaam te verlagen. Beperking van het volgende kan voldoende zijn om problemen met jicht op te lossen.

Daarom is preventie is het leven ook zo ontzettend belangrijk.

Een goed dieet, en eigenlijk willen we het geen dieet noemen maar meer een leefstijl die bij je past. 

In combinatie met lichaamsbeweging, wat met een pijnlijke voet niet mogelijk is en dat lastig zal zijn. Hebben we toch verschillende mogelijkheden om dingen in het lichaam in beweging zet zetten.

U zult zien dat uw problemen met jicht  binnen enkele weken of maanden oplossen.

We gaan dit samen op een gezonde en natuurlijke manier oplossen.

Zoals je ziet is de voet en de enkel flink opgezwollen, de aderen staan onder druk en de huid zat strak van de spanning. De zwelling neemt alleen maar toe en dat is zeer pijnlijk.

Volgens de huisarts blijkt het hier op een plaatselijke artrose te gaan van het teengewricht. Puur op basis van observatie en een beetje voelen. Er wordt door de huisarts voor de ontsteking en de pijn de NSAID Diclofenac voorgeschreven. Om de zwelling tegen te gaan zegt hij. De client zegt daarna de voet alleen maar meer te zien opzwellen.

Om uit te sluiten dat het niet om een trombose voet gaat (familiare geschiedenis) gaat de client nogmaals met spoed naar de huisarts. Diezelfde diagnose constateert de huisarts, puur op wat voelen en kijken dat het om een Reuma voet gaat.

De trombose vraag sluit ze uit en daarop wordt een ontwijkend antwoord gegeven. De huisarts schrijft Prednison voor en de client wordt doorverwezen naar de Reumatoloog in het ziekenhuis te Beverwijk. Daar in het ziekenhuis wordt een punctie gedaan. Ze halen wat vocht uit de voet en hiermee wordt de diagnose Jicht gesteld.

DRIE diagnoses verder en nog steeds geen oplossing. De pijn wordt erger.

De client heeft door…dit werkt zo niet?

En is samenspraak gaan we aan de slag. De client kiest voor zichzelf. Wil pijnvrij kunnen leven en het liefst zonder chemische medicatie.

We gaan aan de slag en binnen twee weken zien de we voet slinken en de pijn verminderen.

Lees ook het artikel over: Eczeem, jeukende huid, irritatie op de huid. psoriasis, dermatitis. Klik op de afbeelding hieronder.