Dankbaar voor een goede gezondheid

Voor dat je begint te lezen, of op mijn website op onderzoek uitgaat, in de Frequentie Academie Online een training gaat volgen, mag je weten dat ik ongelofelijk dankbaar ben voor mijn leven, de wijze lessen en de mensen waarvan ik veel heb mogen leren. Onze innerlijke wijsheid is er, iedereen beschikt daarover, maar we zijn er soms ver weg van. Dat wat we diep van binnen als intuïtief, zuiver weten, integriteit, of vertrouwen voelen of noemen, is onze zuivere ik, die alles al weet. IK…..ik ben.

Ik ben mijn beide ouders ongelofelijk dankbaar voor hun onvoorwaardelijke liefde voor mij, in welke hoedanigheid ik dan ook verscheen. Welke mening ik ook had of wat ik ook uitspookte, wilde leren, moest opknappen, kinderen krijgen, verhuizen, praktijk opstarten, tig x vallen en opstaan. Zij stonden altijd voor mij klaar. Elke gril en grol werd wel met een kwinkslag en humor bekeken. Diepe dankbaarheid en diep respect voor de manier van omgaan in dit leven.

Mijn eigenwijze karakter, doorzettingsvermogen en bijzondere kijk op de wereld, wat ik volgens mijn  moeder al als kind duidelijk liet merken, heeft mij gevormd tot wie ik nu ben. Mijn lange huwelijk, van 22 jaar,  heeft mij een bijzondere tijd gegeven met drie lieve mooie kinderen. De vrijheid die ik mijn toenmalige echtgenoot heb gekregen heeft me veel turbulentie gegeven na een vlucht van mooie stabiele jaren. Wegen scheiden zich en je gunt elkaar de vrijheid die het nodig heeft om verder te gaan. Je groeit beide verder in een nieuwe liefde volle harmonieuze ontwikkeling. Die niet altijd even makkelijk is. Maar je wel sterker maakt, levenslessen geeft en mooie opgroeiende kinderen.

Ik leef vanuit een passie

Leven vanuit je hart, je passie, je missie, leven vanuit de intentie dat je er voor elkaar bent. Maakt niet uit in welke vorm je dat doet of bent. Liefde en liefdevol er zijn is dat waar het omgaat. Onvoorwaardelijk.

Ik ben dankbaar voor iedereen die deel uit maakt of heeft mogen maken uit mijn leven. Wetend dat er vele lessen gespiegeld, geleerde en geëvalueerd zijn en ik mijn pad voor de mens en mijzelf nuttig met zorg, dankbaarheid zal vervolgen. Een ieder die mee wil leven is daarin welkom op zijn of haar manier. Iedereen die er ver weg van wilt blijven en het niet begrijpt is welkom daar te zijn waar ze het liefste zijn. Respect is het sleutelwoord.

Dankbaar voor de vele clienten die ik heb mogen helpen, begeleiden in het optimaliseren van hun leven. Samen ga je een traject aan wat resulteert in een mooie fijne gezondheid. Maar ook verbazing over de wereld en hoe we met elkaar omgaan. Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gezondheid is dat wat op de kleuterschool als geleerd mag worden.

Via de Frequentie Academie Online academie gaan we door met het delen van informatie. We gaan het nieuwe tijdperk van geneeskunde, heling en zelf redzaamheid in. Doe je mee?

Kennis is inzicht